مشاوره حقوقی رایگان - مهریه ام نزد پدرم است اما برای یک سال نه 11 سال

پدرم 11سال پیش 60 میلیون از بنده به مدت یکسال مهریه ام بود را از من گرفت اما الان 11 سال گذشته الان من مقداری آتو از ایشان دارم او هم برای حفظ آبرویش تصمیم گرفته پولم هرچه باشد را به من پس بدهد ممکن است به من بفرمایید طبق نرخ روز بانک مرکزی همراه با دیر کرد و کلاهبرداری که قرار هم گذاشت هر سال یک خانه برایم اجاره کند اما نکرد قرار است خرداد سال 2000 به من برگرداند او چقدر باید به من بدهد همراه با تاخیر تادیه و نرخ روز بانک مرکزی ممنونم از همراهی شما بزرگواران

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع در تخصص اجرای احکام مدنی است