مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی شرکتی

به خاطر چک برگشتی شرکتی سهامی خاص (که من یکی از اعضای هیات مدیره ان بوده ام ) دو خودروی منو توقیف کردن ایا می توان یکی از ان دو را رفع توقیف کرد؟ من همین دو خودرو را دارم و بقیه هیات مدیره چیزی به اسم نداشته اند که توقیف شود.

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

طبق ماده 19 قانون صدور چک صادر کننده چک و صاحب امضا متضامنا مسوول پرداخت وجه چک بوده و اجراییه و حکم ضرر وزیان بر اساس تضامن علیه هر دو نفر صادر می شود .
بنابراین اگر شما جز یکی از امضا کننده چک هستید مسوول پرداخت هستید. در مورد رفع توقیف بستگی به مبلغ چک دارد.