مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ملک توسط فروشنده زمین

من یک زمین کشاورزی از یک نفرکه اونم از وارث خریده خریدم رو سند مشاع هم زدم که توی قولنامه شرح داده شده که‌ از سمت شمال میفته به جاده آسفالت و12مترونیم حریم جاده ست اما الان افتاده توی طرح هادی روستایی که 7مترونیم رو واسه حریم رعایت کردن الان ظاهرا شنیدم صاحب قبلی (وارث) گفته من با12ونیم بهتون فروختم الان میخواد ادعای 5متررومیکند ازلحاظ قانونی ادعای این آقا تاچه حدقابل اجراست؟ازیک آشنایی توی جهادپرسیدم گفتن ادعاشون رد هستش اون زمینم برای شماست.

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

اگر فروشنده بتواند اثبات کند (مثلا از طریق جلب نظر کارشناسی) که متراژ زمین بیشتر بوده می تواند مابه التفاوت ثمن را مطالبه کند
اما خریدار مجبور به قبول نیست و میتواند فسخ کند و مبلغ را پس بگیرد یا با زیاده قبول کند و مابه التفاوت را پرداخت کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ادعا کردشما میتوانید یا بپذیرید و مابه تفاوت بپردازید یا فسخ کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت اثبات ادعا، شما می‌توانید نسبت به متراژ اضافی، مبلغ را پرداخت بفرمائید یا اینکه نسبت به فسخ معامله و مطالبه ثمن اقدام نمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر آنچه را که در قرارداد شما آمده است و خریداری نموده‌اید متعلق به شماست