مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو به دو نفر

بنده یک خودرو خریداری کردم قولنامه کتبی فیش واریزی به حساب مالک وکالت دارم توی تعویض پلاک ماشین توقیف شده چون یه نفر ادعا کرده قبل من ماشین را بصورت قولنامه شفاهی خریده وکالت هم نداره برگه سبز دستشه فقط
ایا ماشین را میدن به اون؟
قولنامه کتبی به شفاهی اولویت داره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بررسی میشه هرکدام زودتر خریده باشید مالک هستید و فروشنده مرتکب جرم فروش مال غیر شده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مالک شخصی است که در تاریخ زودتر خودرو به مالکیت ایشان درآمده است. با عنایت به اینکه برگ سبز خودرو به نام شخص قبل از شما می‌باشد بنابراین مالک شخص قبلی است و شما مالک نیستید و علیه فروشنده شکایت تحت عنوان مجرمانه فروش مال غیر را مطرح بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شخص مدعی ابتدا حق خود را اثبات نماید به صرف ادعا امکان‌پذیر نمی‌باشد