مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو فروخته شده به شخص دیگر

سلام
چند ماه قبل یک دستگاه خودرو را بصورت مبایعه نامه دستی (البته 2 شاهد که برادران ایشان هستند آنرا امضا کرده اند) از یکی از دوستان خریدم. متاسفانه به خاطر دوستی چند ساله و اعتماد به ایشان که خیلی پول لازم بود، تقریبا کل مبلغ به ایشان پرداخت شد و ایشان قول دادند که ظرف یکی دو روز به نام بنده سند میزنند. ولی متاسفانه به بهانه های مختلف و بعد از گذشت حدود 9 ماه سند نزده و اقدام نمیکند. در این بین استعلام گرفتم و مشخص شده که خودرو را 5 ماه پیش به کس دیگری فروخته است. چه راهنمایی میکنید و چه کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید وکیل بگیرید و تحت عنوان فروش مال غیر شکایت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید شکایت کلاهبرداری یا فروش مال غیر مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق‌تری به توان کرد باید جزئیات و مدارک بررسی شود

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با،سلام چند سوال دیگر مطرح است لطفا مشاوره تلفنی و یا حضوری بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.
با قولنامه دستی فروش مال غیر قابل اثبات است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مشخص ‌نکردید که خودرو به شما تسلیم شده است با خیر

اگر خودرو به شما تسلیم شده است
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک را مطرح نمایید