مشاوره حقوقی رایگان - پرینت سیم کارت برای رابطه نامشروع

با سلام
زوج یک سال پیش از طریق تلگرام با خانم متاهلی دوست شدن درمواقعی پیامک و تماس تلفنی هم داشتن بعد یه مدت زوج یک سیمکارت به اسم خودش بوده رو بهش داده هر ازگاهی با اون حرف میزدند و پیامکهای عاشقانه میدادن سوالم اینه اگه زوجه در صورت شکایت به رابطه نامشروع،
قاضی پرینت تمامی تماس و پیامکهای اعم از دوست و فامیل و غیره چه ورودی چه خروجی رو میده یا باید زوجه شماره به خصوصی رو ارائه بده؟؟
و اگر پرینت تمامی مکالمات رو بده آیا پیامک و تماس سیمکارتی که به اسم زوج بوده رو هم در اوردن قاضی ترتیب اثر میده ؟یا زوجه میتونه ثابت کنه نامشروع بودن رابطه رو یا نه؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی شماره مشخصی را برای استعلام به مقام قضایی ارائه دهید. توجه داشته باشید در صورتی که سیمکارت‌ها به نام همسر شما باشد اثبات رابطه نامشروع ناممکن است؛ چرا که رابطه نامشروع با دو نفر به وقوع می‌پیوندد و در صورت عدم شناسایی شخص دوم، شکایت نتیجه‌ای نخواهد داد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زوجه در اینجا برای شروع شکایت ابتدا می‌بایست دلایلی به مرجع محترم قضایی ارائه دهند این را بدانید که سابقه تماس‌ها و پیامک‌ها مادام العمر نیست امکان شکایت برای زوج وجود دارد