مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

همسر من با یکی در تماس بوده خودم پرینت از ایرانسل من رو در اوردم و الان شوهر اون خانوم خبر دار شده آیا میتونه از خط همسر من پرینت دربیاره خط ایرانسل هم از اول به نام شوهرم نیست مال یکی از فامیل هاشونو
میخواستم بدونم سیم کارت ایرانسل رو به همراه اول تبدیل کرد بعدش دوباره به ایرانسل اونوقت پاک میشن پرینت ها ؟
چون یکی تو پست بانک اینطور گفته

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر / باید خط تلفن همراه به نام شخص دیگری انتقال پیدا نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هرگونه استعلام از سیمکارت تا مدت زمان حداکثر 6 ماه در اپراتور باقی مانده و در صورت دستور مقام قضایی رسیدگی کننده قابلیت دستیابی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از خط همسر شما خیر مگر با دستور مقام قضایی امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرینت پیام ها فقط با دستور مقام قضایی آن هم با دلیل کافی امکان پذیر است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر جهت پرینت نیاز به دستور قضایی وجود دارد
در ضمن در صورت تغییر اپراتور هم سابقه قبلی در اپراتور قبلی محفوظ خواهد ماند

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام پرینت خط را فقط به مالک یا وکیل وی می دهند