مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه مصرف مشروبات الکلی

وقتتون بخیر همسر بنده به دلیل شرب خمر 24 ساعت در زندان در قرنطینه بوده است از اون انگشت نگاری و عکس هم گرفته شده اما فقط به دلیل شرب خمر به زندان رفته و هیچ مشروباتی از او گرفته نشده ایا 24 ساعت زندان بودن سابقه حساب میشود؟ برای پاک شدن راهی هست
هنوز هم رای از طرف دادگاه صادر نشده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر النهایه برائت حاصل کند
سوپیشینه موثر نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اگر محکومیت قطعی شده و به زندان رفتن سوء پیشینه دارند