مشاوره حقوقی رایگان - استخدام شرکت و کارخانه خصوصی

سلام وقت بخیر من درسال 1401 مرتکب جرم شرب خمر شدم و حالا درچند ماه اینده میتوانم در شرکت یا کارخانه مشغول کاربشم قراردادی یا بیمه شوم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
منع قانونی ندارد مگر عدم سوپیشینه از موارد و ملازمات شرکت مربوطه باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای پاک شدن سوء پیشینه ،نیازی به اقدامات اداری نیست بعضی از سوء پیشینه ها ،بعد از مدتی پاک می شوند .اما مدت زمان لازم برای پاک شدن آن ،در جرائم مختلف ،متفاوت است .
اکثر سوء پیشینه ها ،در کمتر از 5 سال ،بعد از دوران محکومیت پاک می شوند .مگر جرم هایی که مجازاتش اعدام یا حبس ابد باشد .سوءسابقه شرب خمر پس از 2 سال پاک می‌شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا باید محکوم قطعی شده باشید به مجازات شلاق حدی و حد جاری شده باشد ، ثانیاً این قانون فقط برای استخدام در سازمانهای دولتی است نه شرکتهای خصوصی . ثالثا همین قانون هم بعد دو سال مشمول مرور زمان می شود البته اگر تکرار نکنید. پس برای استخدام در بخش خصوصی و بیمه هیچ مشکلی ندارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حد شلاق وارد شده دارای سابفه موثر کیفری هستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله منعی در این خصوص ندارد مگر آن که کارفرمای شما تقاضای گواهی سو پیشینه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله استخدام در شرکت خصوصی امکان دارد ولی اگر استعلام گواهی عدم سؤ پیشینه لازم باشد با توجه به نوع جرم و میزان مجازات ، تعیین خواهد شد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که به شلاق حدی محکوم شده باشید تا دو سال سو سابقه اعلام میشود

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

اگر در خصوص جرم شرب خمر محکوم شدید و دادنامه صادر و قطعی گردیده با توجه به اینکه مجازات شلاق حدی جزء سوء پیشینه افراد محسوب می‌شود؛ بعد از یک یا دو سال اثر سوء پیشینه از بین خواهد رفت.د

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هر ارگانی شرایط مخصوص به خود را دارد شما بدوا باید مذبور پیگیری لازم را نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

اصلاحی : در صورت صدور حکم قطعی دایر بر محکومیت و اجرای حکم تا دو سال نمی توانید در ارگان دولتی استخدام شوید اما برای استخدام در ارگان خصوصی و بیمه منعی ندارید مگر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منع قانونی ندارد معمولاً در ارگانهای دولتی این موضوع ممکن است مشکل ساز شود نه در ارگانهای خصوصی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر محکومیت قطعی حاصل نموده اید دارای محرومیت اجتماعی می باشید.
طبق ماده 25 قانون مجازات اسلامی مدت محرومیت اجتماعی مجازات حد شرعی 2سال است .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر محکوم به شلاق حدی شده اید تا دو سال در استعلام گواهی سوپیشینه درج می گردد .

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

آیا حکم بر شما جاری شده است؟مجازاتتان از نوع حدی بوده یا تعزیری؟هر کدام ازین حالات پاسخ متفاوتی برای سوال شما دارد.اما پاسخ کلی اگر مجازات شما داری آثار مبتنی بر محرومیت از حقوق اجتماعی باشد،میتواند در پروسه استخدامی موثر باشد،والا خیر.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
داشتن سوابق جنایی می‌تواند برای شما مشکلاتی ایجاد کند و ممکن است به عنوان مانعی برای استخدام شما در یک شرکت خصوصی یا کارخانه باشد.

بسته به مقررات شرکت یا سازمان و نوع جرمی که مرتکب شده‌اید، ممکن است داشتن رکورد جنایی شما برای کارفرمایان مهم باشد. برای بسیاری از کارفرمایان و شرکت های خصوصی این موضوع مهم نیست.