مشاوره حقوقی رایگان - ازکار افتادگی نقص عضو

در حین کار انگشتان دست راستم به جز شست را از دست دادم با توجه به این که 7 سال سنوات دارم متاهل و دو فرزند از کار افتادگی تعلق به من میشود و حدودا چه مبلغی با تشکر از بزرگان و مشاوران گرامی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع بایستی به تأیید کمیسیون پزشکی سازمان تأمین اجتماعی برسد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دیه چهار انگشت 360 میلیون تومان می‌باشد اما راجع به حقوق و سنوات می‌بایست از طریق وزارت کار