مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط دیه

سلام
در مورد پرونده نزاع حکم دادگاه (دادنامه) یک درصد دیه کامل برای حارصه گردن و یک درصد دیه کامل برای حارصه ابروی چشم چپ و سه هزارم دیه کامل برای کبودی پلک بالای چشم چپ حالا سوالم اینه 1) آیا میشه دیه رو قسطی کرد 2) به نظرتون به حکم اعتراض کنم یا تسلیم به رای بدم 3) آیا اعتراض یا تسلیم به رای تاثیری در مبلغ دیه داره؟ پیشنهاد شما برای ادامه روند پرونده چیه؟
از راهنمایی شما متشکرم

پاسخ ها :

قرشی یزدی  سیدمحمدعلی

قرشی یزدی سیدمحمدعلی :

استان :

سلام .تسلیم به رای یا اعتراض چنانچه مدرکی دال بر عدم توجه اتهام ویا عدم ایجاد جراهات توسط شما وجود ندارد تاثیری در میزان دیه نخواهد داشت وفقط ممکنه با تسلیم به رای واعمال ماده 442 دادگاه در مجازات اگر تععین کرده به جز دیه تخفیف تا یک چهارم بدهد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اعتراض در دیه تاثیری ندارد.
در صورت نداشتن اموال و جرم غیر عمدی می توانید اعسار بدهید