مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مبیع

سلام خسته نباشید سال 94 از سازنده ملک که نیاز مالی داشتند، آپارتمان به قیمت 100میلیون کمتر پیش خرید کرده ایم، و حال نیز برای تحویل مبیع شکایت کردیم، ولی با توجه به اینکه 100میلیون ارزانتر خریدیم ولی در قولنامه با احتساب 100میلیون به قیمت روز نوشته ایم، ولی حال فروشنده ادعا کرده که من چکها را نگرفته اند ادعای فسخ قولنامه را دارد (با توجه به اینکه 100میلیون دوبار به حساب ریخته شده تا چکها وصول شوند) و چکها را برای کارشناس دادگستری نوشته اند، اگر از استعلام بانک مشخص شود که 100میلیون دوبار به حساب ریخته شده برای وصول کردن چکها، در صورتیکه چک برگشتی نداریم و همه چکها توسط خود فروشنده وصول شده، با این شرایط بعد از 4سال میتوانند قولنامه ما را فسخ نمایند؟ خیلی ممنون

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

باید قولنامه حضوری بررسی شود اما بعید به نظر می رسد بتواند فسخ کند

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . اولا باید قرارداد منعقده فی مابین طرفین به طور کامل بررسی و کلیه مفاد آن ملاحظه شود تا بتوان اظهار نظر نمود و ثانیا این که طبق ماده 20 قانون پیش فروش ساختمان کلیه اختلافات ناشی از تعبیر و تفسیر و اجرا قرارداد توسط هیات داوران قابل حل و فصل می باشد.