مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از حقوق زوج

سلام . . عقد کردیم بعد از دوماه به مشکل برخوردیم. الان بعد چهار ماه بعد اون دوماه درخواست مهریه از طریق اداره ثبت داده . ولی من هیچی به اسمم نیست و پولی تو حسابم نبوده. چیزی هم ندارم و بعد یکهفته پرونده مختومه شد. اگه بخواد طرح دعوا کنه و از طریق دادگاه اقدام کنه . بخاطر حقوق که از محل کارم میگیرم.
حقوقم حدود 10 میلیون است . آیا در صورت نداشتنم به پرداخت آیا کل حقوقم درگیر میشه یا بخشی از آن ؟
نحوه پرداخت چگونه است ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
صرفاً یک چهارم حقوق را می تواند توقیف کند.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر زن و فرزند داشته باشید یک چهارم و اگر نداشته باشید یک سوم حقوق بابت مهریه قابل توقیف است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یک سوم حقوق شما توقیف می‌شود و ماهیانه نیز جدا از حقوق می‌بایست مبلغی بپرداز

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یک سوم حقوق شما توقیف می‌شود و ماهیانه نیز جدا از حقوق می‌بایست مبلغی بپردازید