مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از حقوق کارمند

با سلام میخواستم بدونم ک مهریه من از کل حقوقش محاسبه و پرداخت میشه یا وام ها و اضافه کاری و حق ماموریت و اینجورچیزها کم میشن از حقوقش و بعد مهریه من محاسبه میشه؟ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.مشخص نیست منظورتون ازاین سوال چیست.درصورتی که شما مهریه رو به اجرا بزارید میتونید حقوق شوهرتون رو مسدود وهرمالی رو توقیف کنید.ایشون میتونن اعسار بدن ودرخواست اقساط نمایند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از خالص دریافتی حقوق یک چهارم در صورت وجود فرزند یا یک سوم بدون فرزند کسر میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم که از مبلغی که خالص دریافت میکنند کسر میشود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از خالص دریافتی کسر خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از خالص دریافتی ایشان کسر خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خالص دریافتی مد نظر است ..