مشاوره حقوقی رایگان - عدم توانایی در پرداخت مالیات

با سلام و احترام. اینجانب مدیر عامل یه شرکت خصوصی با مسئولیت محدود هستم که در سال 94 و 95 به خاطر یک قرارداد پیمانکاری متحمل خسارت و ضرر و زیان مالی بسیار زیادی شدم بطوری که تا مرز ورشکستگی پیش رفته ام. اکنون 575 میلیون تومان پرداخت مالیات و 375 میلیون جریمه صادر شده. حسابهای شرکت و اشخاص هم مسدود گردیده. از آنجائیکه توانایی پرداخت این مبالغ را ندارم. عواقب بعدی آن چه خواهد شد ؟ و چگونه میتوانم از آن رهایی بیابم . لطفاً راهنمایی بفرمایید. متشکرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام برابرماده122 قانون برنامه پنجم توسعه,بدهی مالیاتی راشما (مدیرعامل)بهمراه اعضای هییت مدیره وخودشرکت بصورت تضامنی مسول پرداخت آن می باشید.وجزباپرداخت بری الذمه نخواهید شد.