مشاوره حقوقی رایگان - قطع درختان

با سلام خدمت شما وکلای گرامی
بنده چندین سال به عنوان نگهبان در یک باغ استخدام شده بودم.
در این سالها مالک علاوه بر وظیفه اصلی من یعنی نگهبانی به من کارهای زیاد دیگری را محول میکرد. از جمله رسیدگی به حیوانات باغ و آبیاری و ... در این بین تعدادی درخت عرعر وجود داشت که مالک میخواست آنها در باغ نباشند . از من خواست که کمک کنم آنها بریده شوند. الان بعد از اینکه من دیگر در آن شغل حضور ندارم میخواهد تقصیر بریدن آن درختها را گردن من بیندازد. در حالیکه خودش همواره به باغ رفت و آمد داشته و شاهد همه چیز بوده.
تعدادی پرنده هم داشته که ظرف مدت ده سال به مرور بر اثر مریضی با سن بالا تلف شده اند. میخواهد تلف شدن آنها را بعد از ده سال به گردن بنده بیندازد.
آیا اگر ایشان شکایتی علیه بنده مطرح کند به نتیجه میرسد و اینکه خود ایشان به عنوان مالک نباید پاسخگو باشد؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
سلام دوست گرامی
هرگونه ادعایا شکایتی از جانب هرشخص مستلزم ارائه دلائل محکمه پسندی است اگر اقراری در بین باشد ویا دلائلی مبنی بر تقصیر شمادر دادگاه احراز شود بله شما مسئول خواهید بود اما درصورتی که ایشان مالک‌ ویا وکیل ویا امین مالک نباشد کلا سمتی در طرح شکایت‌ندارد درهرصورت موضوع تابع سببیت است به عبارت اسانتر اگر به شما مالی یا حیوانی سپرده شد وشما در نگهداری ان‌تقصیر داشته اید طبیعی است‌که ضامن‌خسارت ومسئول هستید اما چنانچه اقدامات لازم در نگهداری را به درستی معمول داشته اید وحیوان ویا اموال بر اثر استهلاک وعمر طبیعی خود از بین رفته است شما اصلا مسئول وضامن‌نیستید نوفق باشیدصالح کاوری وکیل مایه یک مشهد 09153139600

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام اگه شما در نگهداری قصوری داشته باشید میتواند به شما مراجعه کند در خصوص درختان هم شما باید اثبات کنید که با اجازه مالک آنها را قطع نموده اید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در هر صورت اگر ادعایی در مورد شما دارند باید آنها را به اثبات برسانند