مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خط در مبایعه نامه

باسلام
اینجانب بهمن 97 ملکی خریدم و تماما متن مبایعه همان شب معامله با خودکار به صورت دستی نوشته شد و امضا زده شد ولی بعد از گذشت یک هفته یک متن در سطر وسط توسط بنگاه دار اضافه شده بود حال می خواهم بدونم فاصله تاخر زمانی متن اضافه شده و خود متن که بعدا اضافه گردیده توسط کارشناسان محترم خط قابل تشخص است یا خیر ؟

پاسخ ها :

قرشی یزدی  سیدمحمدعلی

قرشی یزدی سیدمحمدعلی :

استان :

سلام بله ..فاصله زمانی واضافه شدن متن به متن اصلی قابل بررسی واثبات هست

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. اگر با دو خودکار متفاوت نوشته باشد به راحتی از طریق کارشناسی قابل تشخیص هست.

پرسشگر :

سلام وقت سروران وکلا محترم بخیر اگر با یک خودکار و با یک دست خط تحریر شده باشد چی ؟ امکان دارد کارشناس خط نتونه تقدم و تاخر یا جعل مشخص کند یا خیر؟

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام .بله تقدم و تاخر در تحریر مطالب و اصالت خط توسط کارشناس رسمی دادگستری قابل بررسی است...موفق باشید