مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام... در دادگاه تجدید نظر رای بر این شد که برای اثبات سند دست نویس زمین کشاورزی که قدیم نوشته شده شاهد بیاید در تاریخی که اعلام شد .. حالا اگر شاهدها حضور پیدا نکنند میشود حکم جلب آنها را گرفت یا اینکه حضورشان اجباری نیست. و دلبخاهی میتوانند نیایند .... اگر نیامدن میشود شاهد جدید ببریم که البته امضا در مدرک سند ندارند ... اگه شاهدها پیر باشند میشود گفت که شاهدها در یاد ندارند قرارداد سند را... و فراموش کرده اند موضوع قرارداد را ... در کل شاهد که امضا ندارد در سند دست نویس شهادتش درست هست ...

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در دعاوی حقوقی نمی توان شهود را جلب کرد احضار آنها بر عهده متقاضی ست
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

پرسشگر :

سلام.ممنون از جواب...متقاضی یعنی کسی که شکایت کرده؟

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

در پرونده های حقوقی امکان جلب شاهد وجود ندارد.