مشاوره حقوقی رایگان - کارمند رسمی

سلام من در یک شرکت خصوصی 16 سال تمام سابقه کار دارم و در حال حاضر هم مشغول کار هستم در همون شرکت میخواستم بپرسم من کارمند رسمی شرکت به حساب میام ؟؟
و برای بازنشستگی 20 سال حقوقم چطور حساب میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منظورتان از کارمند رسمی چیست اگر کارمند دولتی است خب قطعاً خیر چون شرکت خصوصی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
سلام دوست گرامی
موضوع استخدام در شرکت تابع قرارداد ورابطه شما با شرکت است وازحیث سوابق مرتبط با صندوق بازنشستگی می باشد که کسورحقوق ماهانه را کارفرما در ان‌واریز وپرداخت نموده اند لذاچنانچه صندوق بازنشستگی شما تامین اجتماعی است تابع ظوابط ونظامات ان صندوق می باشیدموفق باشید