مشاوره حقوقی رایگان - حقوق

سلام، اگر پدری که دو فرزند دختر که ازدواج نکرده باشند داشته باشد و همسر و مادر او نیز زنده باشد برای اینکه حقوق پدر فقط به دختران برسد باید چکار کرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مستمری پدر به همه اشخاص نامبرده در سوال شما تعلق می گیرد مگر اینکه مادر و همسر متوفی اعلام رضایت نمایند

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام 1- قوانین تامین اجتماعی امری و تراضی در آن غیر ممکن است 2- سوال مبهم است

عطاءاله فراهاني

عطاءاله فراهاني:

سلام بواسطه امري بودن قانون در اين خصوص همه وراث اعلامي از سوي شما مشمول دريافت حقوق مستمري متوفي مي شوندوفقط وراث مي توانند با مراجعه به سازمان مربوطه وتاذذيد واريزبه يك شماره حساب كه متعلق به دو دختر باشد و يا با يك وكالت كاري با تمام اختيارات و بلا عزل

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مستحقین خواهد رسید
امکان ممانعت برای دیگران نیست.