مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار پس از بازنشستگی

بنده پس از 27 سال و 4ماه سابقه (مندرج در حکم) از آموزش و پرورش درخواست بازنشستگی پیش از موعد داده ام.ولی پس از موافقت ،سابقه ام را در حکم بازنشستگی26 سال و 4 ماه زده اند.پس از بررسی؛ متوجه شدم مسئول مربوطه در همان سال های ابتدای خدمت؛ اشتباها یک سال بیشتر در حکم ثبت کرده است که در زمان بازنشستگی و پس از محاسبه دقیقتر؛ این اشتباه واضح شده است.اکنون در حالی که حکم بازنشستگی زده شده ؛ آیا می توانم اقدامی در جهت بازگشت به کار و جبران اون یکسال را انجام دهم در حالی که خطا از سازمان مربوطه بوده ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید درخواست کتبی خود را از طریق ارگان مربوطه و عالی‌ترین مقام اجرایی آن دستگاه ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید