مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت قیمت خودرو نامتعارف

با عرض سلام و خسته نباشید. بنده چند روز پیش با یک خودروی سانتافه تصادف کردم که به علت منحرف شدن خودرو سپر و چراغ جلو و گلگیر خودرو آسیب دیده و بیمه مبلغ 8 میلیون تومان خسارت تعیین کرده در صورتی که سقف مالی بیمه بنده 60 میلیون تومان می باشد ولی راننده خودرو درخواست مبلغ بیشتر داره و میگوید خودروی من 150 میلیون افت قیمت داره خواست بدونم تعیین مبلغ افت قیمت در خودروهای نامتعارف بر اساس قیمت خودروی متعارف می باشد یا خیر بر اساس قیمت خود خودروی نامتعارف می باشد. با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی کارشناسی خودرو است تا بتوان اظهار نظر دقیقی کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده باید براساس خودرو متعارف محاسبه شود .