مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با ماشین غیر متعارف

سلام وقت بخیر ماشین من جلوی محل کار در خیابان پارک بوده که یک خاور باهاش برخورد کرده و کلی خسارت به ماشین وارد شده الان شورای حل اختلاف میگه ماشین غیر متعارف هستش و هزینه ای که نوشته خیلی با خسارت ماشین اختلاف دارد. من این هزینه و افت ماشین ‌ چطور میتونم دریافت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای خسارت و افت قیمت خود می توانید بدوا درخواست تامین دلیل بدهید و سپس دادخواست مطالبه خسارت بدهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
به نظریه کارشناس اعتراض کنید .
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید کارشناس تصادفات در خصوص این موضوع نظر دهد تا میزان خسارت و نحوه دریافت آن بررسی شود سپس مطالبه خسارت دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا کارشناس رسمی دادگستری بخواهید که برای شما تامین دلیل انجام دهد سپس به طرفیت شخص دادخواست دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید دادخواست مطالبه ارش خودرو را مطرح نمایید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام ابتدا تأمین دلیل وسپس دادخواست مطالبه خسارت

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

دادخواست دهید جهت تنظیم دادخواست توسط وکیل گزینه مورد نظر را فعال نمایید

ناهید جامعی

سرکار خانم ناهید جامعی :

سلام و عرض ادب
حداکثر تعهد مقصر حادثه در خسارت‌های مالی نصف دیه در ماه‌های حرام است( امسال خودرو 800 تومانی متعارف محسوب می شود) و آسیب به هر قطعه خودرو شما صرفا معادل مشابه آن قطعه در خودرو متعارف محاسبه میشود و تا سقف بیمه توسط بیمه و مابقی (تا خودرو متعارف) را با طرح دادخواست از راننده مسبب حادثه می توانید بگیرید.
برای دریافت مازاد بر خودرو متعارف از بیمه بدنه خودرو خود باید استفاده کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اینکه کارشناس رسمی دادگستری از طریق شورای حل اختلاف، نظر خود را اعلام نموده است شما تا سقف تعهدات بیمه طرف مقابل و مازاد بر آن، از شخص مسبب حادثه در حد خودرو متعارف می‌توانید مطالبه خسارت داشته باشید و در نظر داشته باشید که در چنین مواقعی بایستی از بیمه بدنه خودرو خویش استفاده نمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا ‌توسط کارشناس رسمی میزان خسارت و افت قیمت تعیین گردد
و دادخواست مطالبه خسارات ( مطالبه باقیمانده وجه خسارات وارده ) را مطرح نمایید
و

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. پس از تأمین دلیل ، دادخواست دهید

بابک کثیری

جناب آقای بابک کثیری :

اگر بیمه بدنه دارید از اون استفاده کنید. در غیر اینصورت باید از باب مسئولیت مدنی مطالبه کنید که البته خیلی نادر ارایی به این شکل صادر میشود