مشاوره حقوقی رایگان - صدور دسته چک بدون اطلاع فرد

سلام اینجانب تا حالا از هیچ بانکی دسته چک نگرفته ام ولی مدارک هایم را گم کرده ام و یا از من دزدیده شده و با مدارک های من از بانک تجارت که بنده حتی حساب معمولی هم ندارم دسته چک گرفتند و اقدام به کلاهبرداری کرده اند که به خاطر همین کلیه حساب های من مسدود شده است آیا میتوانم از بانک تجارت شکایت کنم که چطور بدون حضور من با مدارک های من دسته چک صادر کرده و معرف های من چه کسانی بوده اند بانک صادر کننده چک تهران هست ولی از دادسرای نطنز حکم مسدودی حساب های من صادر شده است ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

با سلام بله از بانک و شخصی که از دسته چک استفاده کرده شکایت کنید تا بررسی شود که با امضای چه کسی حساب باز شده و دسته چک صادر شده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل پیگیری و شکایت است
بدوا اقدام به تنظیم شکوائیه تخصصی توسط یک وکیل نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من تماس بگیرید