مشاوره حقوقی رایگان - آیا شخص معسر محکوم به پرداخت خسارت تاخیر تادیه بر چک میباشد؟

اگر محکوم علیه در دادگاه حقوقی بابت چک های برگشتی و خسارت تاخیر تادیه بر چک محکوم له محکوم شود و اگر دادخواست اعسار بدهد و دادگاه با دادخواست اعسار موافقت کند ایا خسارت تاخیر تادیه بر چک رو میتوان از معسر دریافت کرد یا خیر؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

بله امکان دریافت خسارت تاخیر وحود دارد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

رویه ها در این خصوص کاملا متفاوت است ولی معمولا خسارت تاخیر را تا زمان تاریخ تقدیم دادخواست اعسار محاسبه می کنند.