مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت شورای حل اختلاف

سلام ساکن اهوازم و دادخواست استرداد وجه بمیزان 1500 هزار تومان در شورای حل اختلاف اهواز مطرح کردم در حالیکه خوانده ساکن تهران است و وجه مورد تقاضا نیز به حساب او در تهران واریز شده آیا اهواز صالح به رسیدگی است یا تهران؟

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

تهران صلاحیت دارد

پرسشگر :

سپاس چنانچه در دادخواست خوانده مجهول المکان ذکر کنم صلاحیت رسیدگی با اهواز است ؟

پرسشگر :

لطفا ماده قانونی مربوط به صلاحیت محلی شورای حل اختلاف ذکر بفرمایید در هیچ یک از بندهای قانون شورای حل اختلاف مصوب 1394 به نحوه تعیین صلاحیت محلی شوراها اشاره نشده است

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. آدرس خوانده ملاک است . اگر آدرس خوانده تهران باشد دادگاه شواری حل اختلاف تهران صالح به رسیدگی است.

پرسشگر :

اگر درضمن رسیدگی به پرونده نیاز به استعلام موردی از یک سازمانی در شهر دیگر باشد ملاک کدام شهر است؟

یک وکیل

محل اقامت خوانده ملاك است
يا اگر دست نوشته و قرار دادي هست
محل تنظيم دست نوشته

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.علت واریزی رامشخص نکردید .اگرازموارد ماده13 قانون آیین داد رسی نباشد باید درتهزان رسیدگی شود.