مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ماشین تصادفی

با سلام. من چند روز پیش از یه نفر ماشین خریدم بعد طرف با کلی فریب کاری سرم کلاه گذاشت و ماشین تصادفی و دور رنگ و کاملا ناسالم از لحاظ فنی رو به عنوان ماشین کاملا سالم و بی رنگ به من فروخته و وکالت فروش با 5 روز کاری حق به نام کردن پلاک رو به من داده. میخواستم بدونم چیکار باید بکنم و کجا شکایت کنم. ممنون میشم هرچه زودتر تلفنی یا پیامکی به من مشاوره بدهید. متشکرم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام حق فسخ بلحاظ سالم نبودن خودرو را دارید ، به یکی از وکلای محترم شهرتان مراجعه کنید