مشاوره حقوقی رایگان - فریب و فروختن ماشین تصادفی به اسم صفر

با سلام من یک پارس در سال 96 از نمایندگی به صورت کارتکسی خریدم ازشخص ثالثی کا اصلا اون را ندیدم نمایندگی کارت کشیدم وماشین را بردم بعدا هم نمایندگ مدترک را به نام من صادر کرد حالا متوجه شدم که ماشین از کاپوت تصادف داشته کاری می تونم بکنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتیکه عیوب خودرو موحبات نقصان وارزش را ایجاد نموده باشند و از ارزش خود بکاهد می‌توانید از موارد فسخ معامله یا دریافت ارش و خسارت باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از گذشت چند سال به نظر قابل اثبات نیست.
به هر حال در صورت اختلاف موضوع به کارشناسی ارجاع میشه