مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل صدور شناسنامه والدین در شناسنامه فرزند

با سلام
در شناسنامه قدیمی والدینم محل تنظیم سند شهرستان اسلام آباد درج شده بود و طبق همان سند. در شناسنامه تمام فرزندان محل تنطیم سند شناسنامه والدین شهرستان مذکور درج شده است. اما در تعویض شناسنامه (جلد قرمز) پدرم محل تنظیم علاوه بر نام شهرستان، نام بخش و روستا هم قید شده است.
حال برای تعویض شناسنامه خودم دفتر خدمات اعلام کرده که باید محل تنظیم شناسنامه پدر در شناسنامه من اصلاح شود. آیا این موضوع درست است؟ با این اوصاف برای سایر فرزندان هم شناسنامه باید اصلاح شده و به نام روستایی که سازمان ثبت احوال نداشته تغییر داده شود!!!

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام
به نظر میرسد که باید برای تمامی بچه ها اصلاح گرد