مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت سرقفلی

با سلام بنده 3 سال پیش یک ملک مسکونی خریدم که داخل این ملک 13 متر تجاری دارد سند تک برگ و6 دانگ سرقفلی و ملکیت هم تماما به من واگذار شده الان نامه از دادگاه اومده که ظاهرا مالک اول این ملک سال 82 تمامی شش دانگ سرقفلی رو به پسرش صلح میکنه( هم صلح نامه هم اجاره نامه رسمی است) بعد از دو سال ایشان بدون اجازه پدرش 3 دانگ سرقفلی رو به دیگری از طریق مبایعه نامه میفروشد ولی در محضر برای انتقال حاضر نمیشود خریدار گواهی عدم حضور میگیره وشکایت کیفری میکنه وایشان به حبس وجزای نقدی و رد مال محکوم میشه بعد از گذشت دو سال حبس، پدرش ( صاحب ملک) فوت میکنه ورثه بعد از انحصار وراث ملک رو به دیگری تمام و کمال واگذار میکنند خریدار جدید که مالک شش دانگ ملک و سرقفلی می شه دوازده سال تو ملک فعالیت داشته که بعد دوازده سال من در سال 99 کل ملک رو همراه مغازه با سند تک برگ وشش دانگ صلح سرقفلی خریدم الان ان شخصی که از طریق مبایعه نامه سه دانگ سرقفلی رو خریده بوده از من و مالک قبل وایادی قبل شکایت کرده و دادخواست داده می خواستم ببینم تکلیف من چی میشه ایا حقی از من ضایع میشه ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم جهت اظهار نظر دقیق رویت اسناد و مدارک ضرورت دارد