مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

با سلام من 60 ساله که در مغازه ای کار میکنم و سرقفلی رسمی دارم اما چندوقتی است که کسی مدعی شده بود ملک مال اوست و مالکی که من سرقفلی را از او خریده بودم مالک نبوده است و به این حکم سرقفلی من نیز ابطال شده
سوالم اینست که حق اینجانب که بطور قانونی تمام کارهای سرقفلی را انجام داده بودم چه می شود؟ و اینکه بابت اجاره توافقی با مالک کرده بودم که مالک جدید آن میزان اجاره را که من طی این سالها پرداخته تم قبول ندار. و اجرا المثل سنگینی طلب می‌کند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیار به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام میتونید به جرم انتقال مال غیر از کسی که سرقفلی واگذار کرده شکایت کنید