مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن تحت پوشش بیمه پدر

سلام، 42 سالمه و مجردم، ماه پیش بیمه زنان خانه دار 12 درصد پرداخت کردم که دفترچه خدمات درمانی نداره، گفتن بیمه پدرت قطع نمیشه. الان فهمیدم که در آینده نمی تونم حقوق پدرم رو دریافت کنم، چون صد در صد مزایای اون و حقوقش بیشتره پشیمون شدم... کارگزاری بیمه درست راهنمایی نکرد و گفت می‌تونی یکی از حقوق ها رو بگیری،اما نگفت حقوق خودت رو، من هم فکر کردم بین حقوق خودم و پدرم در آینده هر کدوم بهتره رو‌ می تونم انتخاب کنم...می‌خوام دیگه پرداختش نکنم، آیا اگه پرداخت نکنم و مجدداً به بیمه درخواست بدم که تحت پوشش پدرم باشم، مشکلی در آینده برای دریافت حقوق پدر پیدا می‌کنم؟ با توجه به اینکه یک ماه برای خودم بیمه رد کردم
و آیا می تونم هزینه ماه پیش رو با توجه به مشاوره اشتباهی که کارگزاری بهم داد پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام ،باید حضوری از بیمه پیگیری کنید