مشاوره حقوقی رایگان - سلام ورود شخص ثالث

قطعه زمینی هست حدودا 200هزارمترمربع .هشت سهم است.
یک سهم طبق اسناد موجودمانند پروانه بهره برداری وکروکی موجود وشهودقرارداد.فروخته شده.ولی یک سهم که 25 هزار متر است .درقراردادذکرنشده.
فقط موردمعامله اینه:
موردمعامله فروش یک سهم از هشت سهم چاه پروانه بهره برداری شماره 150 از اراضی کشاورزی صحرای فلان ..
شهود هم امضا کرده اند...
یک سال بعد از قرارداد شرکا تخلفی میکنن وحدود. 130 هزارمترمربع بدونه مجوز سازمان آب منطقه ای به این 200 هزار مترداری پروانه وکروکی خودسرانه می افزایند وآبیاری بارانی تحت فشاررادرمجموع 200 و130 هزارمترمربع یعنی 330 هزارمترمربع اجرا میکنند.
شخصی که یک سهم از هشت سهم را خریده باطمع کاری وکمک دوستان یک سهم از آن 130 هزارمتری را هم متصرف شده ویک سهم خریداری شده را به زعم خودش به حدودا. به43 هزار مترمربع میرساند.
باتوجه به اینکه عدواناً تصرف کرده که باید مجازات شود ..
سازمان آب منطقه ای توسط من متوجه تخلف 130 هزار متری شده که به سطح کشتشان اضافه کرده اند ..
رای براین اثاث بین سازمان آب منطقه ای ومتخلفین صادرشده ..
مالک پروانه به دلیل انتقال آب به اراضی غیر، محکوم به جزای نقدی ونصب کنتور هوشمند، وقطع آب از اراضی تخلفی واعاده وضع به حالت سابق .....
استاد محترم مرحله اول ودوم رای مانند قطع آب ونصب کنتور هوشمند اجراشد ولی قسمت اعاده وضع به حالت سابق هنوز اجرا نشده ..
باپیگیری هایی که کردم.
سازمان آب پیگیر بوده ولی دادستان محترم خردادهمین امسال گفته که کشت سبز دارند وحال که پاییز است وکشت سبز جمع آوری شده باز هم دادستان تعلل درصدور اجراییه دارد .
من میخوام به عنوان شخص ثالث ورود کنم .شاکی درخصوص عدم صدور اجراییه از طرف قاضی مربوطه باشم ...
لطفا متن داد خواست دراین خصوص رامیخواهم ..متشکرم ...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید از طریق سایت درخواست دهید تادو سه روزه برای شما نگارش گردد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

جهت تهیه متن دادخواست نیاز به ارایه مستندات است