مشاوره حقوقی رایگان - برای يک کلاهبردار ضامن شده ام

با سلام و خسته نباشيد، بنده سال 92 برای يک کلاهبردار که الان در زندان است ضامن شده ام و بانک چک ضمانت بنده رو برگشت زده و حکم جلب صادر کرده که بنده هم نه به بانک و نه دادگاه مراجعه نکردم، سوال بنده اين است که ايشان که در زندان هستند آيا بنده و ضامنين ديگر را هم به زندان می اندازند ؟ البته جناب کلاهبردار از بابت اين وام در زندان نيست شاکی خصوصی دارد . راهی برای نجات بنده هست؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شما ازایشان شکایت کنید ضمنا درصورتی که اقسلط وام بانک پرداخت شود جلب شما ازبین می رود