مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تامین چک

آیا بعد از10روز از اجرائیه میتوانم بابت حکم جلب ضامن بزارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد
وانگهی باید یکماهه اعسار سپری شود....

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
خیر بایستی یک ماه از اجراییه گذشته باشه ولی با گذر 10 روز میتونید اقدام به توقیف اموال کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با گذشت 10 روز تنها می توانید اموال محکوم علیه را توقیف نمایید و بعد از گذشت 30 روز می توانید جلب بگیرید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

بله تا یک ماه از زمان اجرائیه فرصت طرح دادخواست اعسار و تامین وثیقه یا ضامن را دارید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حکم جلب بعد از 10روز صادر نمی شود شما از تاریخ ابلاغ اجراییه 1 ماه فرصت دارید دادخواست اعسار تقدیم دادگاه نمایید تا رسیدگی به اعسار حکم جلب صادر نمی گردد .
اما مانع از این نیست که اموال شما توقیف نگردد . اگر اموالی داشته باشید و توقیف شود حکم جلب صادر نمی گردد.

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. بله در صورت عدم پذیرش اعسار جهت جلوگیری از صدور برگ جلب می توانید ضامن معرفی نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اول باید درخواست توقیف اموال دهید تا استعلام شود بعد از استعلام از اداره ثبت و پلیس راهور و بانک ها اگر مالی نداشت می توانید درخواست صدور حکم جلب بدهید.
توجه داشته باشید برای درخواست جلب باید سی روز از تاریخ صدور اجرائیه گذشته باشد و محکوم علیه اموالی نداشته باشد و درخواست اعسار نیز ثبت نشده باشد.
اگر دادخواست اعسار ثبت شده باشد حکم جلب صادر نمی شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از یکماه از تاریخ ابلاغ اجراییه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

معمولا باید ابتدا اموال شناسایی ودر صورت نداشتن اموال جلب صادر میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست اعسار از محکوم به را اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال به شکل مبهم بیان شده است. بنابراین لازم جهت ارائه پاسخ مناسب حقوقی سوال با تفصیل بیشتری مطرح شود تا مفهوم سوال منعقد شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با گذشت 10 روز تنها می توانید اموال محکوم علیه را توقیف نمایید و بعد از گذشت 30 روز می توانید جلب بگیرید