مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق پرداخت نشده کارگر

سلام حدود 22 ماه در یک شرکت بیمه شدم و بیمه من پرداخت میشد اما حقوق من واریز نمیشد در حالی ک پرداخت ریز دستمزد در سامانه بیمه ثبت میباشد.‌ایا شرکت محکوم به پرداخت حقوق این 22 ماه به من میشود؟ بیمه شدم ولی شرکت حقوق بنده رو نمیداد .

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله شرکت باید پرداخت کند.
اگر شرکت پولی به شما پرداخت نکند، می توانید درخواست خود را در سامانه جامع اداره کار ثبت نمایید تا در اداره کار مورد رسیدگی قرار بگیرد.