مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی حین نگهبانی

سلام من نگهبان يک شرکت هستم‌ که‌ در حين گشت زنی با موتور سیکلت به زمين خوردم و زانوی چپم شکست حالا تکلیف من چی میشه موتور مال شرکت و بیمه ندارد ممنون از لطف تون .البته من هم بيمه مسئولیت مدنی هم تامین اجتماعی دارم‌

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای آسیب هایی که به شما وارد شده و در حین کار بوده است، می توانید از طریق تامین اجتماعی پیگیری باشید و هزینه ها را مطالبه کنید.