مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه بر چک تا چه زمانی محاسبه میشود؟

باعرض سلام.
اگر دادگاه حقوقی خسارت تاخیر تادیه بر چک رو از تاریخ برگشت زدن به چکها در بانک تا زمان صدور رای دادگاه بدوی محاسبه کنه ایا میتوانم به رای دادگاه بدوی اعتراض کنم و در دادگاه تجدیدنظر از قاضی درخواست کنم که خسارت تاخیر تادیه بر چک رو تا زمان صدور رای دادگاه تجدیدنظر محاسبه شود؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

تا زمان اجرای حکم محاسبه می شود

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

خسارت تاخیر از تاریخ سر رسید چک تا زمان اجرای حکم محاسبه می گردد.