مشاوره حقوقی رایگان - معافیت اعصاب و روان

با سلام خدمت مشاورین گرامی.
خواستم مصوبه مجلس درباره استخدام کسانی که معافیت بخش 5 بند 2 (افسردگی اساسی و اختلالات خلقی) رو دارند در دستگاه های دولتی شرح دهید. با تشکر

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

مطابق آیین نامه قانون معاینه و معافیت پزشکی مشمولان خدمت وظیفه عمومی در ماده 32 بند 2 که گفته شده (اختلال خلقی:الف) شدید در فازمانیک یا فاز افسردگی اعم از حاد و یا مزمن، معاف دائم.ب)اختلال افسردگی اساسی، معاف دائم.ج) انواع اختلال خلفی افسردگی خفیف (دیس تایمی و سایکلوتایمی)، اختلال خلقی نوع دوم (هیپومانیا) درصورتی که با دارو تحت کنترل بوده و یا تهدیدکننده خود و اطرافیان نباشد، معاف از رزم لذا با توجه به نوع بیماری افراد از معافیت استفاده میکنند .