مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

وقت بخیر
بنده یکسال پیش برای کمک به یک شخص مبلغ 43میلیون تومن به رسم امانت دادم، هیچ ضمانتی هم نگرفتم، قرار بر این شد بعد از یکسال طلب منو پس بده، اما متاسفانه همش امروز و فردا میکنه و میگه تاریخی تعیین نشده هر وقت تونسم پس میدم تنها مدارک من ازش پیام هایی هست که تایید بر اینه که من ازش طلب دارم و فیش های بانکی خاستم بپرسم امکانش هست من با این شرایط و مدارک پولمو پس بگیرم
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام ، استشهادیه ای تنظیم کرده و سه نفر شاهد هم امضا کنند که شما این مبلغ را در فلان تاریخ به ایشان داده اید و بعد طی یک اظهارنانه رسمی طلب خود را مطالبه کنید
اگر ندادند با ضمیمه کردن این مدارک( استشهادیه و اظهارنامه) دادخواست بدهید
از وکیل برای تنظیم کمک بگیرید