مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول قرض داده شده

با سلام.
بنده مبلغ 33 میلیون به برادرم در سال 97 قرض دادم و قرار بود یک ماهه پول را برگرداند ولی تا الان پس نداده است.
بنده فقط شاهد دارم.
خواستم‌ بدونم میتونم شکایت کنم و پولم رو پس بگیرم؟
و این که به من همان مقدار 33 میلیون پس ‌داده میشود یا به نرخ روز پس‌ داده میشود؟
یادم هست که آن موقع با اون پول میتوانستم ماشین بخرم ولی الان ارزش پولم خیلی کم شده است.
این ضرر من را میتوانم‌ جبران‌ کنم؟

پاسخ ها :

زهرا  سرخوش سلوكلوئي

زهرا سرخوش سلوكلوئي :

استان :

سلام بله اقدام به طرح دادخواست مطالبه نمایید و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست لغایت یوم الوصول به مبلغ سی و سه میلیون تومان تعلق میگیرد اگر مبلغ فوق بصورت واریزی از بانک صورت گرفته پرینت حساب بانکی را ضمیمه دادخواست بفرمایید

زهرا  سرخوش سلوكلوئي

زهرا سرخوش سلوكلوئي :

استان :

سلام بله اقدام به طرح دادخواست مطالبه نمایید و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست لغایت یوم الوصول به مبلغ سی و سه میلیون تومان تعلق میگیرد اگر مبلغ فوق بصورت واریزی از بانک صورت گرفته پرینت حساب بانکی را ضمیمه دادخواست بفرماییدبفرمائید

محبوبه  طاهريان

محبوبه طاهريان :

استان :

سلام اگر شما ازقبل برایه برادرتون یعنی همون موعد یکماه اظهارنامه ارسال میکردید از تاریخ اظهارنامه میتونستیدتاالان تاخیر تادیه پولتونو بگیرید ولی اکنون فقط میتوانید دادخواست مطالبه وجه به استناد شهادت شهود بدین وپولتونو پس بگیرید باتشکر طاهریان وکیل

مريم  واحدي دارستاني

مريم واحدي دارستاني :

بله میتوانید اصل پول را پس بگیرید و اگر اظهارنامه ارسال کردید خسارت تاخیر تادیه هم تعلق خواهد گرفت

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

با گواه می تونید پول رو پس بگیرید اما سود پول از زمان تقدیم دادخواست تعلق میگیره نه زمانی که بهش پرداخت کردید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام می توانید شکایت کنید و با شهود موضوع را اثبات نمایید اما کار راحتی نیست. خسارت تاخیر هم از زمانی که دادخواست می دهید برای شما محاسبه خواهد شد