مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه مبلغ دیه

1- جراحت قدام زانوی چپ و قدام ساق راست و بند آخر شست دست راست و قدام مچ دست چپ و خلف آرنج راست هر یک حارصه -2- سائیدگی (حارصه) بالای شانه چپ با ارش %0.5% نیم درصد دیه کامل انسان - 3-شکستگی(کندگی قسمتی از استخوان) ناحیه فوقانی استخوان درشت نی ساق راست با التیام مطلوب -4-آسيب مفصل زانوی راست با ارش %1% یک درصد دیه کامل انسان نیاز به معاینه مجدد نمیباشد 1

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

محاسبه دقیق دیه بعد از نظریه قطعی پزشکی قانونی با واحد اجرای احکام کیفری. است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یک درصد دیه کامل 9 میلیون تومان می‌باشد