مشاوره حقوقی رایگان - غیبت دادگاه

ابطال وکالتنامه بلاعزل سفید امضا کاری.فروش ندارد.با اسقاط کافه خیارات فروخته وکیل پدرم هست بدون اطلاع با من سر مسائل پوچ قهر کرد تا من از شهر برم و من هم رفتم زمینه را از قبل چیده بودش.ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متأسفانه سوالتان مبهم شده است مجددا واضح تر ارسال کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سوال شما واضح مطرح نشده و مبهم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال خود را به صورت واضحتر و دقیق‌تر مطرح نمایید