مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت کاری

با سلام
من یک واحد آپارتمان پیش فروش از سازنده گرفتم و ایشان نیم دانگ از ملک مادر را به اسم اینجانب انتقال داد. در دفتر اسناد رسمی من به ایشان وکالت کاری دادم تا برای انجام پروژه به شهرداری و ... مراجعه کند. ایشان متاسفانه از تعهداتی که برای ساخت کیفیت ساختمان داده اند عدول می کنند. آیا من می توانم وکالت ایشان را باطل کنم. و دیگر اینکه برای ابطال وکالت کاری باید به همان دفتر خانه اسناد رسمی که سند تهیه شده باید مراجعه کنم. چون دفترخانه با این رفیق هستند تمایل به همکاری نیست. در سند وکالتنامه کاری عبارت (حق عزل وکیل : دارد) درج شده است. و سوال آخر اگر امکان ابطال دارد می توانم از دفتر اسناد رسمی دیگر برای این کار کمک بگیرم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بوسیله اظهارنامه مراتب عزل را به وکیل و دفترخانه اعلام نمایید . حضورا هم می توانید از طرق همان دفترخانه اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به دفترخانه بروید و وکیل را عزل کنید و یک نسخه از مراتب عزل را به ایشان تحویل دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفترخانه وکیل را عزل کنید و مراتب را از طریق اظهارنامه به وکیل اعلام کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی مراتب عزل وکیل را به موجب اظهارنامه برای او و دفترخانه ارسال کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

وکیل را عزل کنید و مراتب را از طریق اظهارنامه به وکیل اعلام کنید