مشاوره حقوقی رایگان - تعیین حد و حدود محل پارکینگ

سلام من یک پارکینگ دارم که تو سند نوشته به مساحت 12 متر مربع قدر السهم از عرصه و مشاعات و مشترکات طبق قانون تملک آپارتمانها و آئین نامه های اجرائی ... با توجه به اینکه پارکینگ عرضا به 14 کاشی تقسیم شده آیا سهم هر پارکینگ 7 کاشی است؟ پارکینگ من چسبیده به ستون و پارکینگ همسایه مشرف به دیواری است که محل ورود به راهرو انباری ها است و به همین علت از 8 کاشی استفاده میکنه و چند باری هم اقدام به خط کشیدن و پنچر کردن ماشین من کرده ... شک دارم حتی سند داشته باشه پارکینگش ... برای تعیین و فهمیدن اندازه دقیق پارکینگ باید به کجا برم ... دفترخونه ای که سند رو ثبت کرده یا شورای حل اختلاف. با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورتمجلس تفکیکی موجود در اداره ثبت اسناد مساحت طول و عرض پارکنیگ نوشته شده.
ولی معمولا همان فضای موجود ر ا بالمناصفه تعیین می کنند.