مشاوره حقوقی رایگان - طلب از بابت ضمانت

باسلام سال 86ضامن شخصی در بانک قوامین شدم پس از سه سال دفعتا بانک بدونه اخطار قبلی کل حقوق را کسر و فقط یکصدوپنجاه تومان بمن پرداخت می‌شد به نظارت بانک مرکزی شکایت فایده نداشت بعد شش سال ایشان را دستگیر و در دادگاه
و تعهد داد که فرصتی بوی داده شود نه ماه بعد دونیم پرداخت و پس از گذشت سه سال دیگر بعد وعده های واهی تقاضای اعسار داده و دادگاه بعلت عدم حضور شاهد. درخواست اعسار ایشان را رد نموده الان چه کنم مجدد جلب کنم و با مطالعه موارد مشابه ناامید شدم عمر من کفاف تقسیط نمی دهد آیا وراث می‌توانند پیگیر باشند

پاسخ ها :

سیدجلال میرکاظمی

جناب آقای سیدجلال میرکاظمی :

دادخواست اعسار ایشان با دلایل شما رد خواهد شد و شما میتوانید نسبت به پرونده اصلی مطالبه وجه خودتان تقاضای جلب نمایید