مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام .. سوال این که .... دادگاه تجدید نظر برای گرفتن زمین کشاورزی که ما دارای مدرک به صورت دست نویس از پدر بزرگمون داریم گفت باید شاهد بیاورید یک تاریخ هم گفته به ما و طرف مقابل که شاکی هست ... اگر شاهدهای که در مدرک امضا دارند حضور پیدا نکنند رای به چه صورت میشود آیا وقت دیگر میدهد که بیایند شاهد ها یا بدون شاهد رای قطعی میدهد دادگاه تجدید نظر؟ باتشکر

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام دادگاه اگر قرار استماع اظهارات شهود را صادر کرده می بایست شهود معرفی شده خود را در جلسه بیاورید در صورت نبردن شهود رای ممکن است بر علیه شما اصدار گردد لیکن عدم وجود شهود مانع رسیدگی دادگاه و صدور حکم نیست.