مشاوره حقوقی رایگان - حقوق متوفی

با سلام شوهر من چند وقت پیش فوت شده و من حقوق وی را دریافت میکنم یه دختر 25 ساله دارم و برای گذران زندگی من این حقوق کفاف نیست از آنجایی که پدر من بازنشسته بود و بعد از فوت وی همسرش حقوقش را دریافت میکرد حالا همسرش هم فوت شده آیا من میتوانم حقوق پدر فوت شده ام را هم دریافت کنم
از این موضوع اطلاع دارم که نمیشود از دو جا حقوق گرفت و ممنوع است آیا میشود حقوق شوهرم را به فرزندم انتقال دهم و حقوق پدرم را دریافت کنم؟ اگر جواب منفی است راه حل موجود برای گرفتن حقوق دوم چیست؟

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام اگرشماقبل فوت همسرتون طلاق گرفته بودید میشد درحال حاضربااین شرایط امکان پذیر نیست