مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر توسط دختر مطلقه

با سلام. من قبل از ازدواج تحت پوشش مستمری پدرم که فوت شده است بودم. در حال حاضر طلاق گرفتم برای این که دوباره از حقوق پدرم استفاده کنم، چه مدارکی لازم است؟چه مدت طول میبرد؟

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام ،فرزندان‌ متوفی‌ در صورتی‌ که‌ سن‌ آنان‌ کمتر از هجده‌ سال‌ تمام‌ باشد و یا منحصرا به‌ تحصیل‌ اشتغال‌ داشته‌ باشند یا به‌ علت‌ بیماری‌ یا نقص‌ عضو طبق‌ گواهی‌ کمیسیون‌ پزشکی‌ موضوع‌ ماده‌ 91 این‌ قانون‌ قادر به‌ کار نباشند،مستمری به آنها پرداخت میشود