مشاوره حقوقی رایگان - ورود به حساب کاربری دیگران

سلام وقت بخیر شخصی در روبیکا به حساب کاربری من راه پیدا کرده به اسم من از دیگران تقاضای پول داره که شماره حسابی رو براشون می‌فرسته بنظرتون اگه از شماره حساب و اسم نتونم پیدا کنمش میتونم از طریق نشست فعالش در برنامه استفاده کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام ازطریق پلیس فتا پیگیری بفرمایید و شکایت خود را مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانی در این خصوص شکایت نمای دادسرای محترم جریمه رایانه‌ای فوراً به آن رسیدگی می‌نماید